Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, které provozovatel v rámci smluvního vztahu s návštěvníky získá, budou zpracovávány v souladu s aplikovatelnou právní úpravou, a to zejména Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES.18.2 a zákonem č. 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů v platném znění.

Zpracování osobních údajů bude prováděno nejdéle po dobu nutnou ke splnění povinností provozovatele ze smluvního vztahu (zejm. jednorázová návštěva, permanentka), nejdéle však 5 let od splnění takových povinností, event. po dobu přihlášení návštěvníka do elektronického rezervačního systému, nejdéle však 5 let od posledního přihlášení, nebo do doby úspěšného uplatnění práv subjektů osobních údajů, jejichž předmětem bude upuštění od dalšího zpracování osobních údajů, nejdéle však 5 let. Účelem zpracování osobních údajů je oprávněný zájem provozovatele a splnění právní povinnosti vyplývající ze smluvního vztahu a v těchto případech není vyžadován souhlas subjektu údajů.

Kategorie zpracování osobních údajů jsou:

a) u každé rezervace služeb: jméno, příjmení a telefonní číslo.

b) u přístupu do elektronického rezervačního systému: kromě bodu a) také e-mail. Těmto návštěvníkům může být s jejich souhlasem zasláno obchodní sdělení provozovatele; takový udělený souhlas je dobrovolný a lze jej kdykoli odvolat, v písemné či elektronické podobě na kontakty provozovatele.

Při zpracování osobních údajů má návštěvník tato práva: Právo na informace o zpracování Vašich osobních údajů, Právo na přístup k osobním údajům, Právo na opravu, Právo na výmaz (právo být zapomenut), Právo na přenositelnost údajů, Právo vznést námitku a Právo podat stížnost na Úřad pro Ochranu osobních údajů. Tato práva lze uplatnit písemně na adrese sídla provozovatele, u odpovědné osoby, nebo telefonicky +420 737 090 074 či e-mailově: [email protected].

Shora uvedené osobní údaje může provozovatel zpřístupnit provozovateli rezervačního systému CLUBSPIRE a v podobě jména a příjmení a telefonního čísla také smluvním partnerům (instruktorům a trenérům) či zaměstnancům (recepce, management) z důvodu realizace splnění povinnosti provozovatele ze smluvního vztahu, popř. změny lekcí a jejich zrušení.

Provozovatel nepředává osobní údaje do zahraničí. Při procházení webových stránek provozovatele www.afit.cz můžeme zaznamenávat vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky se k nám logujete. Používání cookies pro měření návštěvnosti webové stránky a přizpůsobení zobrazení webových stránek považuje provozovatel za svůj oprávněný zájem správce, neboť věří, že díky tomu může návštěvníkům nabídnout lepší služby.

Ochrana osobních údajů je platná ode dne 1. 4. 2020.

Provozovatel: AFIT s.r.o., IČO: 08940398, odpovědný zástupce: Mgr. Jaroslav Holánek.


Akce a novinky

6. 4. 2024

Poslední místo na kurzu SM Systém v pondělí od 19:15 i v úterý v 17:15

Poslední místo na kurzu SM Systému, který startuje v pondělí 8. dubna a v úterý 9. dubna . Více informací naleznete zde.

6. 4. 2024

Rozpis skupinových lekcí v dubnu 2024

V dubnu 2024 nastávají v AFIT centru drobné změny v rozvrhu skupinových lekcí. Veškeré změny naleznete zde. Rezervace lze provést přes on-line rezervační systém, v AFIT aplikaci nebo na čísle recepce 608 70 80 99.

6. 4. 2024

Nová lekce v pondělí 19:00 – 19.55 FULL BODY DECK

Od pondělí 8. dubna od 19:00 – 19:55 představíme novou lekci v sále 3 FULL BODY DECK pod vedením Simči J.

21. 3. 2024

Otevírací doba o Velikonocích 2024

V pátek 29. 3. otevíráme ve 14:00, v sobotu a neděli bude standardně otevřeno od 8:00 do 20:00, na Velikonoční pondělí budeme mít ZAVŘENO. Sálové lekce proběhnou dle rozpisu