Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, které provozovatel v rámci smluvního vztahu s návštěvníky získá, budou zpracovávány v souladu s aplikovatelnou právní úpravou, a to zejména Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES.18.2 a zákonem č. 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů v platném znění.

Zpracování osobních údajů bude prováděno nejdéle po dobu nutnou ke splnění povinností provozovatele ze smluvního vztahu (zejm. jednorázová návštěva, permanentka), nejdéle však 5 let od splnění takových povinností, event. po dobu přihlášení návštěvníka do elektronického rezervačního systému, nejdéle však 5 let od posledního přihlášení, nebo do doby úspěšného uplatnění práv subjektů osobních údajů, jejichž předmětem bude upuštění od dalšího zpracování osobních údajů, nejdéle však 5 let. Účelem zpracování osobních údajů je oprávněný zájem provozovatele a splnění právní povinnosti vyplývající ze smluvního vztahu a v těchto případech není vyžadován souhlas subjektu údajů.

Kategorie zpracování osobních údajů jsou:

a) u každé rezervace služeb: jméno, příjmení a telefonní číslo.

b) u přístupu do elektronického rezervačního systému: kromě bodu a) také e-mail. Těmto návštěvníkům může být s jejich souhlasem zasláno obchodní sdělení provozovatele; takový udělený souhlas je dobrovolný a lze jej kdykoli odvolat, v písemné či elektronické podobě na kontakty provozovatele.

Při zpracování osobních údajů má návštěvník tato práva: Právo na informace o zpracování Vašich osobních údajů, Právo na přístup k osobním údajům, Právo na opravu, Právo na výmaz (právo být zapomenut), Právo na přenositelnost údajů, Právo vznést námitku a Právo podat stížnost na Úřad pro Ochranu osobních údajů. Tato práva lze uplatnit písemně na adrese sídla provozovatele, u odpovědné osoby, nebo telefonicky +420 737 090 074 či e-mailově: info@afit.cz.

Shora uvedené osobní údaje může provozovatel zpřístupnit provozovateli rezervačního systému CLUBSPIRE a v podobě jména a příjmení a telefonního čísla také smluvním partnerům (instruktorům a trenérům) či zaměstnancům (recepce, management) z důvodu realizace splnění povinnosti provozovatele ze smluvního vztahu, popř. změny lekcí a jejich zrušení.

Provozovatel nepředává osobní údaje do zahraničí. Při procházení webových stránek provozovatele www.afit.cz můžeme zaznamenávat vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky se k nám logujete. Používání cookies pro měření návštěvnosti webové stránky a přizpůsobení zobrazení webových stránek považuje provozovatel za svůj oprávněný zájem správce, neboť věří, že díky tomu může návštěvníkům nabídnout lepší služby.

Ochrana osobních údajů je platná ode dne 1. 4. 2020.

Provozovatel: AFIT s.r.o., IČO: 08940398, odpovědný zástupce: Mgr. Jaroslav Holánek.


Akce a novinky

15. 6. 2021

Rozpis lekcí od úterý 15. června 2021

Rozvrh skupinových lekcí platný od úterý 15. června. Přidáváme páteční lekce HIITu od 6:20 a Kruháče od 16:00 pod vedením trenérky Lucky L. Páteční lekce Pilates s Janou přesunuta na neděli 18:15. Lekce H.E.A.T. Programu v pondělí a čtvrtek nově s lektorkou Luckou H. Rezervace na čísle recepce 608 708 099 nebo online přes rezervační systém.

1. 6. 2021

Aktivace benefitních karet ActivePass

Od dnešního dne 1. 6. 2021 je již možné na vstup využít i benefitní karty ActivePass. 

28. 5. 2021

Aktuální informace k provozu pro týden 31. 5 – 6. 6.

Od pondělí 31.5. lze využívat šatny i sprchy. Cvičí se bez respirátorů a roušek. Kapacita skupinových lekcí bude navýšena dle rozpisu. Podrobnější informace naleznete po otevření.

24. 5. 2021

AKCE 24. 5. – 31. 5. – měření na InBody 230

Od pondělí 24. 5. jsme pro vás připravili AKCI “Zjisti, jak jsi na tom po 7 měsíčním lockdownu” – analýza složení těla na přístroji InBody 230 za 200 Kč. Rezervace termínu prosím provádějte na tel. 737 090 074.