Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, které provozovatel v rámci smluvního vztahu s návštěvníky získá, budou zpracovávány v souladu s aplikovatelnou právní úpravou, a to zejména Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES.18.2 a zákonem č. 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů v platném znění.

Zpracování osobních údajů bude prováděno nejdéle po dobu nutnou ke splnění povinností provozovatele ze smluvního vztahu (zejm. jednorázová návštěva, permanentka), nejdéle však 5 let od splnění takových povinností, event. po dobu přihlášení návštěvníka do elektronického rezervačního systému, nejdéle však 5 let od posledního přihlášení, nebo do doby úspěšného uplatnění práv subjektů osobních údajů, jejichž předmětem bude upuštění od dalšího zpracování osobních údajů, nejdéle však 5 let. Účelem zpracování osobních údajů je oprávněný zájem provozovatele a splnění právní povinnosti vyplývající ze smluvního vztahu a v těchto případech není vyžadován souhlas subjektu údajů.

Kategorie zpracování osobních údajů jsou:

a) u každé rezervace služeb: jméno, příjmení a telefonní číslo.

b) u přístupu do elektronického rezervačního systému: kromě bodu a) také e-mail. Těmto návštěvníkům může být s jejich souhlasem zasláno obchodní sdělení provozovatele; takový udělený souhlas je dobrovolný a lze jej kdykoli odvolat, v písemné či elektronické podobě na kontakty provozovatele.

Při zpracování osobních údajů má návštěvník tato práva: Právo na informace o zpracování Vašich osobních údajů, Právo na přístup k osobním údajům, Právo na opravu, Právo na výmaz (právo být zapomenut), Právo na přenositelnost údajů, Právo vznést námitku a Právo podat stížnost na Úřad pro Ochranu osobních údajů. Tato práva lze uplatnit písemně na adrese sídla provozovatele, u odpovědné osoby, nebo telefonicky +420 737 090 074 či e-mailově: [email protected]

Shora uvedené osobní údaje může provozovatel zpřístupnit provozovateli rezervačního systému CLUBSPIRE a v podobě jména a příjmení a telefonního čísla také smluvním partnerům (instruktorům a trenérům) či zaměstnancům (recepce, management) z důvodu realizace splnění povinnosti provozovatele ze smluvního vztahu, popř. změny lekcí a jejich zrušení.

Provozovatel nepředává osobní údaje do zahraničí. Při procházení webových stránek provozovatele www.afit.cz můžeme zaznamenávat vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky se k nám logujete. Používání cookies pro měření návštěvnosti webové stránky a přizpůsobení zobrazení webových stránek považuje provozovatel za svůj oprávněný zájem správce, neboť věří, že díky tomu může návštěvníkům nabídnout lepší služby.

Ochrana osobních údajů je platná ode dne 1. 4. 2020.

Provozovatel: AFIT s.r.o., IČO: 08940398, odpovědný zástupce: Mgr. Jaroslav Holánek.


Akce a novinky

29. 11. 2022

Vánoční dárkové poukazy

Nevíte si rady s dárkem pro své blízké? Věnujte pod stromeček dárkový poukaz do AFIT centra! K dispozici máme poukazy v libovolné hodnotě nebo na konkrétní službu či permanentku. Stačí vyplnit jednoduchý formulář a my vám poukaz připravíme k osobnímu odběru na naší recepci.

22. 11. 2022

Workshop Jak na nohy

Už tuto sobotu 26. 11. se od 9:00 uskuteční workshop Jak na nohy! Pod vedením zkušeného trenéra Václava Tofla se dozvíte, jak správně provádět a zařadit do svého tréninku dřep, kyčelní ohyb a výpad. Registrovat se můžete zde, na telefonu 608 70 80 99 nebo osobně na recepci AFIT fitness centra. 

10. 11. 2022

Otevírací doba ve státní svátek 17. listopadu

Ve státní svátek 17. 11. bude otevřeno od 14:00 do 21:30. Odpolední skupinové lekce proběhnou dle on-line rozpisu cvičení

7. 11. 2022

Rozpis skupinových lekcí od pondělí 7. 11. 2022

Nedělní lekce Pilates s Janou C. nově již od 16:45. Rezervace na skupinové lekce na čísle recepce 608 70 80 99, on-line přes rezervační systém nebo v AFIT aplikaci.

Nepřehlédněte