Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, které provozovatel v rámci smluvního vztahu s návštěvníky získá, budou zpracovávány v souladu s aplikovatelnou právní úpravou, a to zejména Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES.18.2 a zákonem č. 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů v platném znění.

Zpracování osobních údajů bude prováděno nejdéle po dobu nutnou ke splnění povinností provozovatele ze smluvního vztahu (zejm. jednorázová návštěva, permanentka), nejdéle však 5 let od splnění takových povinností, event. po dobu přihlášení návštěvníka do elektronického rezervačního systému, nejdéle však 5 let od posledního přihlášení, nebo do doby úspěšného uplatnění práv subjektů osobních údajů, jejichž předmětem bude upuštění od dalšího zpracování osobních údajů, nejdéle však 5 let. Účelem zpracování osobních údajů je oprávněný zájem provozovatele a splnění právní povinnosti vyplývající ze smluvního vztahu a v těchto případech není vyžadován souhlas subjektu údajů.

Kategorie zpracování osobních údajů jsou:

a) u každé rezervace služeb: jméno, příjmení a telefonní číslo.

b) u přístupu do elektronického rezervačního systému: kromě bodu a) také e-mail. Těmto návštěvníkům může být s jejich souhlasem zasláno obchodní sdělení provozovatele; takový udělený souhlas je dobrovolný a lze jej kdykoli odvolat, v písemné či elektronické podobě na kontakty provozovatele.

Při zpracování osobních údajů má návštěvník tato práva: Právo na informace o zpracování Vašich osobních údajů, Právo na přístup k osobním údajům, Právo na opravu, Právo na výmaz (právo být zapomenut), Právo na přenositelnost údajů, Právo vznést námitku a Právo podat stížnost na Úřad pro Ochranu osobních údajů. Tato práva lze uplatnit písemně na adrese sídla provozovatele, u odpovědné osoby, nebo telefonicky +420 737 090 074 či e-mailově: info@afit.cz.

Shora uvedené osobní údaje může provozovatel zpřístupnit provozovateli rezervačního systému CLUBSPIRE a v podobě jména a příjmení a telefonního čísla také smluvním partnerům (instruktorům a trenérům) či zaměstnancům (recepce, management) z důvodu realizace splnění povinnosti provozovatele ze smluvního vztahu, popř. změny lekcí a jejich zrušení.

Provozovatel nepředává osobní údaje do zahraničí. Při procházení webových stránek provozovatele www.afit.cz můžeme zaznamenávat vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky se k nám logujete. Používání cookies pro měření návštěvnosti webové stránky a přizpůsobení zobrazení webových stránek považuje provozovatel za svůj oprávněný zájem správce, neboť věří, že díky tomu může návštěvníkům nabídnout lepší služby.

Ochrana osobních údajů je platná ode dne 1. 4. 2020.

Provozovatel: AFIT s.r.o., IČO: 08940398, odpovědný zástupce: Mgr. Jaroslav Holánek.


Akce a novinky

1. 1. 2021

PF 2021

Milí zákazníci a sportovní přátelé, přejeme vám v novém roce pevné zdraví, dostatek odpočinku, klidu, pohody a spokojenosti a těšíme se brzy na viděnou u toho co máme rádi a co nás všechny spojuje, protože právě pohyb je jedním z hlavních předpokladů dobré fyzické i psychické kondice.

17. 12. 2020

KLIK ZA FAIR PLAY – sobota 19. 12. 10:00 – 13:00

Vážení klienti a sportovní přátelé, připojili jsme se k víkendové výzvě “KLIK ZA FAIR PLAY”, abychom společně podpořili znovuotevření sportovišť. Zapojit se můžete i vy, a to buď virtuálně na www.klikzafairplay.cz nebo osobně přijít v SOBOTU 19. 12. v době od 10:00 do 13:00 do AFIT centra, na Táborskou 157 v Židenicích. KAŽDÝ KLIK SE POČÍTÁ! 

16. 12. 2020

Od pátku 18. prosince nařízením vlády opět ZAVŘENO

Vážení zákazníci, po 14 dnech provozu jsme nuceni opět nařízením vlády naše fitness centrum uzavřít. Věříme, že tato situace potrvá jen na dobu nezbytně nutnou. Chtěli bychom vám tímto moc poděkovat za přízeň v letošním nelehkém roce a budeme se na vás těšit v roce příštím, kde společně doženeme to, co jsme letos promeškali. 

8. 12. 2020

Vánoční dárkové poukázky + 2 dárky NAVÍC

Napište si i vy o vánoční dárkový poukaz do našeho fitness centra. Letos vám jej doručíme i domů nebo předem připravíme k osobnímu odběru. Ke každému poukazu obdržíte 2 dárky navíc, které u nás vy nebo kdokoli jiný následně uplatníte na vybrané služby.